KARABÜK / MERKEZ - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi 27.Sokak No3 MERKEZ / KARABÜK
Vizyon
Mükemmelliği ölçüt alan bir eğitim ve öğretim merkezi olarak dünya standartlarında eğitim veren bir okul olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, demokratik değerlerle donanmış, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, ailesine, ülkesine ve milli kültür değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı mutlu bireyler yetiştirmektir.
...
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
DOĞALGAZ
Metro Ethernet
Ulaşım
OKULUMUZA İL MERKEZİNDEKİ MAHALLELERDEN TOPLU TAŞIMA VE ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İLE ULAŞILABİLMEKTEDİR. AYRICA SAFRANBOLU İLÇEMİZDEN TOPLU TAŞIMA VE SERVİS İMKANI İLE ULAŞIM MEVCUTTUR. SAFRANBOLU İLÇE MERKEZİNE 4 KM MESAFEDEDİR.
Yerleşim Yeri
KARABÜK İL MERKEZİNE 5 KM MESAFEDE MERKEZLE SAFRANBOLU İLÇESİ ARASINDA BEŞBİNEVLER SEMTİNDE VE KARABÜK ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜNE 2 KM UZAKLIKTADIR.
İL MERKEZİNE 5 KM