KARABÜK / MERKEZ - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Nis

Türkiye Yeşilay Derneği tafından düzenlenen 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' konulu resim yarışmasında öğrencimiz Metin BAYAR İl1.olmuştur.Öğrencimizi tebrik edriz,danışman Öğretmenimiz Hatice ÇELİK DORUK'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Sıfır Atık Projesi kapsamında Bakanlığımız tarfından düzenlenen 'Atıktan Sanata Dönüşüm Obje Tasrım Yarışması'nda 11-C sınıfından öğrencimiz Nisa Nur TOKATLI İl 1.olmuştur.Öğrencimizi tebrik edriz,danışman Öğretmenimiz Hatice ÇELİK DORUK'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile ASELSAN iş birliğinde, öğrencilerde temiz, sürdürülebilir ve çevreci bir gelecek hayal etmeleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen  “Yeşil Geleceğim, Ailem ve Ben” konulu resim yarışmasında öğrencimiz Şeref ŞENTÜRK il 1.olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz,danışman Öğretmenimiz Hatice ÇELİK DORUK'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  kapsamında Mart ayında okulumuzda Kutadgu Bilig Okumaları kapsamında Anlamını Bil etkinliği ,Kare Bulmaca etkinliği yapıldı . Kutadgu Bilig 'Nesne Tasarım' etkinliği kapsamında  Masa Takvimi ve Kitap Ayracı Tasarımı İLE 1.seçilen  öğrencilerimiz Arda Sina ve Ali Kemal KUZÖREN'i tebrik ediyoruz.Edebiyat Öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Karabük İl Müftülüğünün düzenlediği Çanakkale Ruhu konulu resim yarışmasında 12-C sınıfından Öğrencimiz Metin BAYAR İL 2.oldu.Öğrencimizi tebrik ederiz,danışman Öğretmenimiz Hatice ÇELİK DORUK'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla düzenlenen Şehitlik konulu resim yarışmasında 12-C sınıfından öğrencimiz Bersu SÖNMEZ  il1.oldu. Valimiz Sayın Mustafa YAVUZ öğrencimizi tebrik ettiler. Öğrencimizi kutlarız ,danışman öğretmenimiz  Hatice ÇELİK DORUK'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler  Günü dolayısıyla program yaptık.Tüm Şehitlerimizi rahmet  ve minnetle anıyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası  dolayısıyla Deprem,Tahliye ve Yangın tatbikatı yaptık.İlk siren sesiyhle 'Çök,Kapan,Tutun'hareketini yapan öğrenciler,ikinci siren sesiyle binayı güvenli bir şekilde terkettiler.AFAD İl Müdürlüğü görevlileri deprem hakkında bilgilendirme yaptılar.Yangın Söndürme tatbikatının ardından.öğrencilerimize Çadır Kurulumu da gösterildi.

Şbt

İl Emniyet Müdürlüğü'nden görevlilerimiz öğrencilerimize Akran zorbalığı,Siber Güvenlik ve sosoyal medya kullanımı hakkında bilgilendrime yapıldı.Katkılarından dolayı Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Şbt

Cumhuriyet,Güvenlik ve Jandarma ' konulu Resim yarışmasında İl 1.olan öğrencimiz Beyza Nur DAYI'yı İl Jandarmadan gelen komutanlarımız başarısından dolayı tebrik ettiler,hediye takdim ettiler.

Şbt

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Teknofest ve Deneyap teknoloji atölyeleri ve başvurular hakkında bilgilendirme yapıldı

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürü'müz Sayın Nevzat AKBAŞ okulumuzu ziyaret etti.Okul Müdürümüz tarafından  okulun eğitim-öğretim ve fiziki durumu ile yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildikten sonra Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında yapılan çalışmaları gördü,dereceye giren öğrencilerimizle sohbet etti,ödüllerini verdi.Daha sonra sınıfları ziayret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz öğrencilerimizle sohbet etti.Öğretmenler Odası ziyaretiyle öğretmenlerimizle sohbet edip,dilek ve isteklerini dinledi,çalışmalarında başarılar diledi.

Okulumuzu ziyaretinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Nevzat AKBAŞ'a teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.dönem sonu etkinliklerimizi yaptık.15-18 Ocak tarihlerinde Program kapsamında  Sinema etkinliği ,Afet ve Acil Durum Farkındalık Eğitimi,Karabük Üniversitesi Sosyalfest Tanıtımı,Tecrübe Paylaşımı,Resim Sergisi,Ebru Etkinliği,Şiir-Müzik Dinletisi ve 9.sınıflar arası Bilgi Yarışması düzenledik.

Ock

' Cumhuriyet,Güvenlik ve Jandarma ' konulu Resim yarışmasında 12-C sınıfından öğrencimiz Beyza Nur DAYI İl 1.olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz,Danışman Öğretmenimiz Hatice ÇELİK DORUK'a teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Liseler arası AFİŞ yarışmasında 11-A Sınıfından  öğrencimiz Lisa NADERİ İl 1.olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz,danışman öğretmenimize de teşekkür ederiz.