KARABÜK / MERKEZ - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkiye Geneli online  SAFAHAT Bilgi Yarışmasında 12-C sınıfından Beyza Nur DAYI Merkez İlçe'de  1. ,İl'de 2.ve Türkiye genelinde  334. ,9-A sınıfından Kerem ŞAP Merkez İlçe'de  5. ,İl'de 8.ve Türkiye genelinde  534.oldular.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.Katkı sağlayan Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen Sözlük Tasarımı yarışmasında 12-C Sınıfından öğrencimiz Nursima AYRILMA il 1.olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara

İl Milli eğitim Müdürlüğü'müz tarafından düzenlenen Okul Sporları Kros müsabakasında 10-B sınıfı öğrencilerimizden Eylül MUTLU 3000 Metrede İl Birncisi ,9-A sınıfından öğrencimiz Ömer Mazhar ALI 5000 Metrede İl Dördüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

İl Milli Müdürlüğü'müz ve Karabük Barosu arasında yapılan 'Eğitimde İşbirliği' protokol gereği okulumuzda 9.ve 11.sınıf öğrencilerimize  "Hukuk Eğitimi" semineri verildi. Karabük Barosu avukatlarından Elif SERT ve Emre Yunus AKIN 'a  bilgilendirmeleri için teşekkür ederiz.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA İL PROGRAMI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'MÜZ KOORDİNESİNDE OKULUMUZ TARAFINDAN YAPILDI

Kas

Cumhuriyetmizin 100.yılında düzenlenen 1500 metre Cumhuriyet Koşusu'nda 10-B sınıfından öğrencimiz Eylül MUTLU il 2.olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet ve Afeti Azaltma Günü dolayısıyla okulumuzda Tahliye ve Yangın tatbikatı yaptık

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle ilimizde düzenlenecek Cumhuriyet konulu resim sergisinde sergilenecek resimler ,diğer liselerden gelen öğrenciler ve bizim öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz çok amaç salonunda Cumhuriyet Atölyesi'nde yapıldı.

Öğrencilerimizin yaptığı 128 resim çalışması birleştirilerek büyük bir Atatürk portresi ortaya çıktı.

Tüm sınıflarda eş zamanlı "Cumhuriyetin 100.Yılı" adlı video gösterildi.

May

Gençlik Haftası dolayısıyla il Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Şiir Dinletisi'nde 9-C sınıfından öğrencimiz Zeynep Görücü Şiirini çok güzel okudu. Öğrencimizi tebrik ederiz. Öğretmenimiz Hanife Hanım'a katkılarından dolayı da teşekkür ederiz.

May

Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.